Nova àrea d'autocaravanes a Cantonigròs

Àrea d'autocaravanes a Cantonigròs

Aquesta Semana Santa, Cantonigròs va estrenar una àrea d'autocaravanes que permet l'estacionament de fins a 8 vehicles. És la primera zona al municipi de l’Esquirol. El nou espai està situat prop del camp de futbol, prop del camí d’accés a la Foradada i a 300 m. del centre del poble. Compta amb subministrament d'aigua, punt d'electricitat, recollida d'aigües residuals i zona de pícnic.
Aquest nou equipament s'engloba dins el projecte "Osona, territori camper", amb el qual el Consell Comarcal d'Osona ha adequat 12 àrees d'autocaravanes a diferents municipis dins els Plans de foment territorials de Turisme. Aquest equipament està finançat per la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de l’Esquirol.
L’emplaçament d’aquest espai, consensuat amb els comerciants de Cantonigròs i ampliable en un futur, complementa l'oferta de recursos turístics al territori i a la comarca. Al mateix temps aquesta inversió ajudarà a augmentar el turisme local i estranger. L'estada permesa per autocaravana és d'un màxim de 48 hores.