La Copa Osoning Trail Run Kids 2024 a Cantonigròs: TRAIL CABRERÈS KIDS

El diumenge 12 de maig de 2024, se celebrarà un esdeveniment esportiu a Cantonigròs: la Copa Osoning Trail Run Kids 2024 - Trail Cabrèrès Kids.

Aquesta nova lliga de curses de muntanya escolars arriba per primera vegada a L'Esquirol, específicament a l'entorn natural de Cantonigròs. El Centre Excursionista Esquirol i el Consell Esportiu d'Osona seran els encarregats de marcar els recorreguts per a cada categoria.

Amb el suport de l'AFA El Cabrerès i la col·laboració de l'Institut Escola El Cabrerès, aquesta iniciativa promou la participació dels nens i nenes en edat escolar en l'esport de les curses de muntanya. A través de l'assignatura d'Educació Física, s'animarà a tots els alumnes a formar part d'aquesta jornada esportiva.

La cursa no competitiva busca destacar l'esport de les curses de muntanya a la comarca d'Osona, sense contemplar classificacions ni entrega de premis als primers classificats. Tot i això, es donarà un obsequi a tots els participants com a reconeixement per la seva participació.

Els recorreguts transcendiran per corriols i camins de muntanya espectaculars, passant per diferents municipis de la comarca d'Osona.

La participació està oberta a tots els nens i nenes nascuts entre el 2006 i el 2020, repartits en diverses categories.