Collsacabra, visió de futur. Qüestionari ciutadana

Escut Collsacabra futur

El passat dissabte 23 d'octubre de 2021 es va fer, a Cantonigròs, la presentació del procés participatiu "Collsacabra, visió de futur". En aquesta presentació es varen marcar les línees mestres que regiran el procés i també quines seran les diferents fases del mateix. Una de les primeres fases marcades era realitzar una enquesta ciutadana per conèixer la percepció dels veïns en relació a les diferents problemàtiques i oportunitats que afecten al Collsacabra, es per això que deixem el qüestionari AQUÍ

Aquest procés participatiu, neix del consens dels tres Ajuntaments del Collsacabra (Tavertet Rupit i Pruit i l'Esquirol) i té el suport de la Diputació de Barcelona. Des dels tres Ajuntament es creu que ha arribat l'hora d'afrontar i pantejar nous reptes. El Collsacabra té moltes possibilitats i és l'hora d'actuar per fer del nostre territori un lloc on s'hi pugui viure, treballar, gaudir, relaciona-se...d'una manera sostenible i d'acord al medi que ens envolta.

A partir d'aquest qüestionari es constituiran unes taules de treball que es portaran a terme per tot el territori i que acabaran de definir quina ha de ser l'estratègia de desenvolupament territorial de cara al futur.

Us animen des d'aquí a participar en el qüestionari, així com  en les diferents taules de treball que seran anunciades a mesura que es vagin constituïnt.

Adjunt noticia: PDF icon Download collsacabra_carta.pdf (190.61 KB)