ASSEMBLEA GENERAL DEL CASAL DEL JUBILAT PER ESCOLLIR NOVA JUNTA

Escut casal del jubilat

Aquest dimecres 6 de març s'ha celebrat al local del Casal dels Avis l'assemblea general anual per a escollir la nova Junta de l'entitat.

Una cinquantena d'associats van ser presents a la convocatòria per escollir la nova Junta del Casal del Jubilat de l'Esquirol. Es va presentar una sola candidatura que va ser votada per gestionar el Casal durant aquests dos anys vinents i Lluís Domènec en va ser elegit com a nou president, Carme Casas, sots presidenta; Assumpta Riera, secretària; Francesc Masoliver, tresorer; Angel Illamola, i Montserrat Coll, vocal.

L'associació privada i sense ànim de lucre Associació Casal del Jubilat de Sta. Maria de Corcó-L'Esquirol compta amb 235 socis/es i en són membres persones residents al municipi (L'Esquirol, Cantonigròs, Sant Martí Sescorts i Sant Julià de Cabrera), majors de seixanta anys, jubilades o afectades d'una invalidesa que li impedeixi treballar. La seva finalitat i objectius són la promoció de la convivència entre els socis beneficiaris, l'assistència social, l'organització d'activitats culturals i recreatives i la facilitació d'assessorament en general pels socis beneficiaris i qualsevol altra finalitat d'assistència i ajuda a les persones de la tercera edat.

Us adjuntem el Butlletí Informatiu que edita el casal anualment on es pot llegir el conjunt d'activitats viscudes durant l'any 2023 i el seu informe econòmic.

 

 

La nova Junta del Casal dels Avis amb Àlex Montanyà, alcalde de l'Esquirol

Adjunt noticia: PDF icon Download butlleti_informatiu_casal_del_jubilat_2023_compressed_1.pdf (1.2 MB)