Èxit en la segona edició del Festivalet del Collsacabra.

Dissabte 3 de setembre es va realitzar la segona edició del Festivalet del Collsacabra a Cantonigròs, el qual hi va assistir un gran nombre de públic.

Esteve Molero donava el tret de sortida a aquest festivalet amb el seu monòleg musical al jardí de Ca la Laia, el temps però va obligar a fer el concert dins d’un espai de Ca l’Ignasi / Ca la Laia.

Els concerts, 2 pardalets, Jordi Tonietti i Lluís Gómez Blugrass Trio, també es va haver de canviar la ubicació inicial a causa del mal temps i la pluja ja que aquests eren concerts  pensats per dur-se a terme a l’aire lliure i gaudir de l’entorn privilegiat que ofereix el municipi. Així doncs, l’organització va haver de realitzar els concerts a l’interior de Les Antigues Escoles de Cantonigròs. En alguns moments, aquest espai es van quedar petit davant el gran nombre de públic que va assistir a l’esdeveniment.

La resta de concerts, la Canya d’Or, Marina BBface & The Beatroots i MILF Attack, es van poder realitzar sense problemes a l’espai reservat inicialment, ja que era un espai cobert.

El Festivalet va tancar amb el concert de Marina BBface & The Beatroots i MILF Attack, grup musical del municipi, els quals també van fer venir un gran nombre de seguidors.

L’Ajuntament de l’Esquirol, valora positivament i veu consolidat el Festivalet del Collsacabra, ja que hi van assistir moltes més persones que el primer any i les valoracions entre el públic assistent són molt positives.