Nova deixalleria mòbil a Cantonigròs

Can Puntí al costat de l’àrea d’aportació de deixalles, Cantonigròs

dimecres, 28 agost, 2019 - 10:00

Dimecres dia 28 d'agost de 10 h. a 13 h. i de 16.30 h. a 20.30 h. ve a Cantonigròs la nova deixalleria mòbil de l'empresa Recollida de Residus Osona. S'ubicarà a Can Puntí al costat de l'àrea d'aportació de deixalles.

Recollida de Residus d'Osona ja disposa de la nova deixalleria mòbil muntada sobre xassís, que pot donar servei d'una forma més econòmica als municipis que no tinguin servei de residus especials. El fet d'estar muntada sobre un xassís de camió de menys de 3.500 kg, fa possible que el transport sigui molt més eficient i per tant, més econòmic.

La caixa-deixalleria disposa de diversos contenidors i recipients de diverses mides on els veïns i veïnes de Cantonigròs podran anar a llençar els residus especials que no es poden dipositar en els contenidors, com piles, bateries, olis, ferralla, electrònica, productes tòxics, tèxtil, etc. També podrà recollir alguns elements voluminosos, però sempre considerant la limitació d'espai a la caixa.

Aquest servei de deixalleria mòbil inclou l'atenció a l'usuari per part de personal de RRO (el mateix conductor del vehicle), la qual cosa serà beneficiós pel control dels residus dipositats i per tal d'ajudar i informar als veïns.