CFIC 23: Veredicte + Lliurament + Xerrdada

La Cooperativa, c/ Major, 83, L'Esquirol

dissabte, 14 octubre, 2023 - 19:00

Xerrada fotogràfica i lliurament dels premis CFIC 23

El fotògraf Rafel Badia oferirà una xerrada a les 19 h titulada “Leica és un nom de dona”. Un recorregut pels temes de les principals fotògrafes de l'anomenada “edat d'or de la fotografia documental” entre 1930-70; així com una reflexió sobre si existeix o no una aproximació pròpia de gènere en foto-reportatge.

  • A les 20 h: Lliurament de premis del concurs CFIC-2023.
  • A les 21 h: Inauguració de l'exposició de les fotografies finalistes al Bar de la Coope.

Els actes són oberts a tothom.

Rafa Badia

Rafa Badia

Rafa Badia és un fotògraf, editor gràfic i professor de fotografia espanyol, sent un dels grans referents en narrativa fotogràfica, fotografia documental i fotografia urbana i de carrer. Com a fotògraf ha col·laborat en la secció de viatges d'El País entre 1988 i 1995; el seu treball d'autor se centra des de 1995 sobre la ciutat de Barcelona, de la qual ha publicat dos fotollibres, A Barcelona (2009) i Barcelona Blues (2015). També ha publicat Años en Plata (2021), que recull les seves primeres imatges viatgeres en blanc i negre.
Destacar també la seva activitat docent que ve desenvolupant des de 2002 fins a l'actualitat impartint cursos, tallers i conferències a les escoles de fotografia Grisart, IEFC, Blackkamera i Ruido, i en la Universitat Autònoma de Barcelona i en el CITM de la Universitat Politècnica de Catalunya.