Ja està oberta la convocatòria de la 3a edició del COLLSACABRA, CONCURS INTERNACIONAL DE FOTOGRAFIA

LA 3ª EDICIÓ D’UN CONCURS QUE ES CONSOLIDA
L’edició d’aquest any conserva l’exitós format de la passada edició. L’ampliació amb la incorporació dels municipis de Tavertet i Rupit i Pruit que es va fer l’any passat va ser un èxit i, juntament amb el de L’Esquirol, tornaran a ser els tres municipis on s’hauran de fer les fotografies aspirants als premis. Aquest és fruit de l’acord de col·laboració entre els tres Ajuntaments.
El concurs mantè les 5 categories que es van amplioar a l’edició passada: Paisatges, Flora i fauna, Gent de la Terra (Retrats i activitats humanes), Patrimoni i arquitectura i, dins la categoria Internacional, Desconnexió.

S’obren les portes a fotògrafs de tot el món.
La categoria Internacional és l’única que no demana que les fotografies hagin estat preses a un dels tres municipis esmentats. Aquesta categoria estarà subjecte al tema que proposi l’organització i la fotografia pot estar feta a qualsevol lloc. El tema proposat per aquest any és “Desconnexió”

ELS TERMINIS
Les fotografies han d’estar preses entre l’1 d’octubre del 2018 i l’11 de setembre del 2019. Es podran lliurar per via telemàtica a cultura@lesquirol.cat fins al dia 13 de setembre a les 23:59h.
Les 30 obres finalistes es podran veure exposades per primer cop a L’Esquirol durant els actes del COLLSACABRA VIU 2019 que se celebrarà a l’octubre. Posteriorment, l’exposició serà itinerant per altres municipis del Collsacabra.

El veredicte del jurat es farà públic el dia 19 d’octubre en un acte a L’Esquirol.

El concurs compta amb la col·laboració del Grup Fotogràfic Cabrerès i és puntuable per la lliga de la Federació Catalana de Fotografia (FCF)

ELS PREMIATS
Les cinc categories comptaran amb un primer premi en metàl·lic de 500€ cada una. També hi haurà obsequi per als segons i tercers calcificats de cada categoria, llevat de la de temàtica internacional, que consistirà en un cap de setmana rural per als segons classificats i en una cistella de productes agroalimentaris de la zona per als tercers.
Les cinc obres guanyadores estaran exposades en uns panells de grans dimensions repartits pels pobles dels municipis de L’Esquirol, Tavertet i Rupit i Pruit.
Els primers premis són:

  • Premi Paisatges Ajuntament de l’Esquirol (categoria A)
  • Premi Floria i fauna Ajuntament de l’Esquirol (categoria B)
  • Premi Gent de la terra Ajuntament de Tavertet (categoria C, retrats i activitats humanes)
  • Premi Patrimoni i Arquitectura Ajuntament de Rupit i Pruit (categoria D)
  • Premi Internacional (categoria E, tema: “Desconnexió”)

 

En breu penjarem les bases del concurs al web de l'Ajuntaemnt de L'Esquirol