Inici

Agenda

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
CollsacabraCreix: TEATRE
dissabte, 30 juny, 2018 - 19:00
Cap de setmana Barroc a Sant Martí
divendres, 13 juliol, 2018 - 21:30
Cap de setmana barroc a Sant Martí
dissabte, 14 juliol, 2018 - 21:30
Cap de setmana barroc a Sant Martí
diumenge, 15 juliol, 2018 - 19:00

Tauler d'anuncis

Notícies

Revetlla de Sant Joan i flama del Canigó

En els últims anys l’Esquirol de Festa, ha estat l’encarregada d’organitzar el fogueró de Sant Joan i l’arribada de la Flama del Canigó. Aquest any, degut a motius diversos, no se n’han pogut fer càrrec, pel que no es farà fogueró a l’Esquirol.

Recomanacions revetlla

Us deixem aquí quatre recomanacions per fer la revetlla de Sant Joan més segura:

Sobre els petards

- Els petards s'han de comprar en establiments autoritzats. Les persones menors hauran d'anar acompanyades d'un adult.

- No s'han de llançar els petards mentre es porta a sobre la bossa amb la resta de material pirotècnic, ja que es podria encendre tot de cop.

- No poseu mai un petard a l'interior d'objectes, com ara ampolles, bústies o llaunes, ja que l'explosió els converteix en metralla.

El dia 20 de juny els alumnes del Curs d’Acollida de l’Esquirol, que promou el Servei d’Acollida i Integració del Consell Comarcal d’Osona a l’Esquirol, van acabar el primer Mòdul del Curs, el Mòdul de Català Inicial de 45 hores, que tenia per objectiu final comprendre paraules i frases per a la comunicació quotidiana per poder mantenir una conversa senzilla i instantània i dominar vocabulari i expressions bàsiques

Al poble de Cantonigròs, municipi de l'Esquirol, amb una població fixa de 315 habitants, actualment hi ha una xarxa de clavegueram que dóna servei aproximadament a un 98% dels veïns. Aquesta xarxa, però, està connectada a tres fosses sèptiques construïdes fa més de 15 anys que poc després van deixar de depurar les aigües brutes correctament. El consistori actual, davant d'aquesta situació insostenible, es va emplaçar a resoldre-la sense més demora.

Aquest dissabte es va fer públic el veredicte del jurat de l'11a edició del premi al millor treball de recerca de batxillerat EL CABRERÈS que va optar per la fórmula ex aequo i repartir els 1200€ de premi entre dos treballs: Cuina molecular entre volcans de l'olotina Ariadna Ribas, que s'endinsava dins el món de la cuina molecular vista des del punt de vista dels hostalers de la garrotxa i Proposta de mètode per a la identificació precoç d'indicis d'oïda absoluta del taradellenc Oriol Coromina, que va fer una brillant investigació sobre el poc est