Visita del Diputat de Cultura, Juanjo Puigcorbé al municipi.

El divendres 18 de novembre es va rebre a l'Esquirol la visita del sr. Juanjo Puigcorbé, Diputat de Cultura. L'Alcalde, el Regidor de Cultura i altres regidors del consistori van acompanyar el diputat per els espais municipals on s'hi celebren els diferents actes culturals que programen les entitats del municipi i l'Ajuntament: el Local d'Entitats, el Pavelló Municipal, la sala rodona, etc.
La visitat es va centrar en explicar al diputat, tot el moviment socio-cultural i musical que es viu permanentment als nostres pobles, i la manca d'espais i equipaments culturals dels que no pot gaudir-ne.

Fou especial, la visitat a l'edifici de la Cooperativa Activitat Obrera 1918 amb membres de la Junta de la Cooperativa, on actualment hi ha dos espais deficitaris (l'antic teatre i la pista) que es consideren imprescindibles per a la bona programació dels múltiples actes socials i culturals que es promouen al municipi. Els membres de la Junta de la Cooperativa van explicar la singularitat del teatre, a la segona planta de l'edifici, i la seva història, lligada al de la Cooperativa, que l'any 2018 celebrarà el seu centenari.

L'Alcalde va explicar al diputat, l'encàrrec recent de l'Ajuntament d'uns estudis previs per tal de millorar l'accessibilitat i la seguretat a l'edifici, la rehabilitació del teatre i l'adaptació de la pista.

Durant la visita, el diputat també va deixar la seva empremta al llibre de visites del consistori.