Un tastet d'esports: Campus Nadalenc d'Esports de L'Esquirol.

Aquestes vacances de Nadal, en col·laboració amb l'AE Corcó i el CB L'Esquirol, es presenta el primer Campus Nadalenc d'Esports de L'Esquirol.

Sent conscients de la poca oferta d'activitats esportives que hi ha al poble i voltants, es presenta un campus on es dóna la possibilitat de fer un tastet de diversos esports i, tot i que el futbol i bàsquet encara seran els principals protagonistes, es donaran a provar activitats com handball, tenis, esgrima, korfball BTT entre altres.

Amb aquesta modificació respecte als campus previs, es busca allunyar als més petits del sedentarisme, donant també la possibilitat de fer-ho als nens què no sentin especial motivació pel futbol o bàsquet que fins ara, no tenien la possibilitat de provar altres esports per veure si els apassionaven.

El campus es realitzarà a les instal·lacions esportives de l'Esquirol, i estarà supervisat per monitors amb experiència, que faran que els més petits tinguin un gran record del campus i, com a mínim, que es redueixi el nivell d'inactivitat present en els joves actuals a causa de l'auge de les noves tecnologies que, tot i tenir molts avantatges, redueixen el nivell d'interacció humana.

A partir del 22 de desembre!

Per a més informació sobre horaris, activitats i preus, accedir al següent enllaç.

https://forms.gle/RRnku2pBBFPXdSy57