Un immens agraïment a tots els veïns i veïnes

Des de l'Ajuntament volem fer arribar un immens agraïment a tots els veïns i veïnes de l'Esquirol, Cantonigròs, Sant Martí Sescorts i Sant Julià de Cabrera.

L'actual estat d'alarma ens ha posat a tots en una situació difícil, ara bé, gràcies al bon confinament per part vostre, ens ha ajudat a fer el mal menor d'aquesta pandèmia que encara no ha acabat.

També volem agrair la gran tasca que estan duent a terme l'equip de joves voluntaris que en tot moment té la bona disposició d'ajudar en el que calgui; els veïns i veïnes que treballen en l´àmbit sanitari que de sobte s'han vist al capdavant de la crisi, i s'han convertit en imprescindibles per tal de poder vetllar per tots nosaltres; i a tots aquells que voluntariosament i des de casa han confeccionat mascaretes i bates pel personal sanitari més proper, també el personal del CAP de l'Esquirol i de Roda de Ter, que tot i no poder estar oberts al públic, quan els hem necessitat els hi hem trobat; a tot l'equip de treballadors/es de
les residències de gent gran de Cantonigròs i l'Esquirol que han estat impecables amb les restriccions i han aconseguit mantenir les instal·lacions sense contagis i protegir així als seus residents, i finalment a tot l'equip de treballadors/es del consistori que estan al capdavant via teletreball a les oficines, a l'escola bressol, la brigada municipal desinfectant carrers i seguint amb les seves tasques de manteniment dels nostres espais públics i infraestructures i vetllant perquè tot segueixi funcionant.

 

Aquest immens agraïment s’acompanya amb l’entrega d'una planta a cadascuna de es vostres llars, per part dels jardiners del municipi, un col·lectiu també afectat per la crisi sanitària, aquest dijous vinent durant tot el dia.

No volem oblidar a les persones que malauradament ens han deixat, amb la tristesa que això suposa i especialment sense el comiat al qual estem acostumats. Unes circumstàncies difícils per a veïns, amics i molt especialment per a les famílies.

Ara bé, també us demanem que seguiu amb el confinament, respectant les normes de distanciament social i d'higiene. És molta la informació que ens arriba des de les xarxes socials, però finalment el sentit comú i la raó ens diuen que no cal abaixar la guàrdia. Així doncs, molts ànims per a tots i totes.

Ens en sortirem!