Tot a punt per saber el veredicte del jurat del COLLSACABRA CONCURS INTERNACIONAL DE FOTOGRAFIA 2018

El divendres 5 d'octubre es va reunir el jurat per escollir les fotografies finalistes del COLLSACABRA CONCURS INTERNACIONAL DE FOTOGRAFIA 2018.

El jurat estava compost per Xevi Vilaregut, Txema Lacunza, Roger Baulenas i Joan Parera.

Les 13 fotografies premiades se sabran el dia 20 d'octubre durant l'acte de lliurament de premis que es farà a la sala de Plens de l'Ajuntament de l'Esquirol a les 17h.

La principal novetat d'aquesta edició ha estat l'ampliació del territori fotografiable. A més dels 4 nuclis del municipi de L'Esquirol (Sant Julià de Cabrera, Sant Martí Sescorts, Cantonigròs i L'Esquirol) s'hi sumen els de Tavertet i Rupit i Pruit. Una altra novetat ha estat l'aparició de la categoria Internacional, oberta a tot el territori mundial i que cada any tindrà una temàtica proposada. Aquest any és "Llibertat d'expressió". També destaquem que la categoria de Natura s'ha dividit en dues noves categories: Paisatges i Flora i fauna.

D'aquesta manera, en l'edició 2018, hi ha hagut 5 categories amb 5 premis en metàl·lic pels guanyadors (tres premis seran atorgats per l'Ajuntament de L'Esquirol, un per l'Ajuntament de Tavertet i l'altre per l'Ajuntament de Rupit i Pruit.

Les fotografies finalistes són les següents: