Tomando Conciencia cardioprotegeix la UE Cantonigròs amb la Fundació Privada Catalana de Futbol

La Fundació Tomando Conciencia va instal•lar el dissabte 12 de novembre un desfibril•lador automàtic en el camp municipal de futbol de la Unió Esportiva de Cantonigròs.
El desfibril•lador ha estat atorgat gràcies a la implicació de la Fundació Privada Catalana de Futbol, i el club osonenc ha estat escollit per ser el guanyador del premi Fair Play dels equips catalans de quarta divisió. És a dir, per ser l’equip que durant la temporada 2015-2016 va cometre menys faltes i per tant, ha practicat el joc més net.
Aquesta acció s’emmarca dins el projecte BATECS A CONSCIÈNCIA de la Fundació Tomando Conciencia, que compta amb el suport de l’Obra Social “la Caixa” i en el que col•labora la Fundació Catalana de Futbol, la Fundació She, l’Associació Barcelona Salut i Màgic Palyers.
Tomando Conciencia és una fundació que té com a objectiu generar un impacte social positiu a través de la creació de projectes de caràcter social i fent d’altaveu a iniciatives socials que contribueixen a la construcció d’una societat millor a través del seu propi canal de comunicació, Tomando Conciencia Magazine (www.tomando-conciencia.org).
L'acte es va realitzar durant el descans del partit de futbol entre la UE Cantonigròs i UE Santa Eugènia de Berga, on hi van ser presents Xavier Julia, jugador i capità de UE Cantonigros; Albert Rosean, porter de la UE Cantonigròs, Àlex Montanyà, alcalde; Carlos Sanchez-Llibre, president de la Fundació Tomando Conciencia; Lluís Pi, president de UE Cantonigròs; Xavier Vilda, director de l'Associació Barcelona Salut; Toni Taña, delegat de la Federació Catalana de Futbol a Osona, i Pere Alsina, sots delegat de la FCF d'Osona