S'ha inaugurat el Punt d’Intercanvi de Llibres de Cantonigròs amb un bon èxit d'assistència.

Es tracta d’un armari fet a mà per l’artista Eloi Canal que patrocinen l’Ajuntament de l’Esquirol i l’Associació de Veïns de Cantonigròs. El Club de Lectura de Cantoni hi ha posat els llibres de base i s’ocuparà de gestionar els que hi hagi i els que es vagin deixant o agafant.

El moble està situat al porxo de l’església de Sant Roc. De fet, ha estat el mateix mossèn Josep Castanyé qui ha destapat l’obra d’art deixant bocabadats els assistents. Han dit unes paraules ell, l’Eloi Canal i també la nostra regidora Alba Molas i la responsable de l’Associació de Veïns, Antònia Correa, a banda de Blanca Busquets, en nom del club de Lectura.

Tot just fa uns dies, TV3 ens oferia un reportatge de les cabines telefòniques que Berlín fa servir de punts d’intercanvi de llibres, de petites biblioteques escampades per tota la ciutat. Nosaltres no tenim cabines, però sí una mostra única d’artesania que esperem que es faci servir molt. Perquè, com diu la frase de la periodista cultural Eva Piquer que l’Eloi Canal ha gravat a l’armari, “La cultura és l’única que ens abraça quan el fred ve de dins”.

Us convidem a venir, a triar, a llegir.