Quart trimestre del Collsacabra Creix

Ja arribem al 4t i últim trimestre del Collsacabra Creix 2016, relacionat amb les arts visuals.

Així doncs durant aquest mes d’octubre, realitzarem el taller d’Animació Stop Motion, a càrrec de Pep Duran, dirigit a infants i joves de 7 a 14 anys. El taller consta de dues sessions de 4 hores cada una en la que els infants i joves podran introduir-se al món de l’animació mitjançant la tècnica Stop Motion (animació fotograma a fotograma). Treballaran la pre-producció (idees, guió...), producció (construcció de decorats,... ) i post producció (editar la peça final com a tancament del procés).

Durant el mes de novembre, hi haurà un curs de fotografia amb Xevi Vilaregut, adreçat a joves i adults. Aquest curs s’inicia el dia 28 d’octubre i fins el 25 de novembre tots els divendres de 19h a 20:30h a la Sala de Plens es realitzaran les sessions teòriques del curs. Durant aquests dies també es concretaran dos dissabtes per tal de dur a terme una part pràctica i en exteriors (4 hores).

El dissabte 10 de desembre a les 18:00h al Local d’Entitats, i adreçat a un públic més familiar, tindrem l’activitat Pintem Contes, a càrrec de Caro Von Arend i David Granados, espectacle de petit format on es barregen la narració oral, la il·lustració i la música.