Presentació de l'Espai Activa't a l'Esquirol

Més de 60 persones es van reunir el passat divendres, 14 d’octubre, a la tarda a l’Ajuntament de L’Esquirol en la presentació de l’Espai Activa’t. Aquest programa, impulsat pel Consell Comarcal d’Osona i cofinançat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament ja funciona amb èxit en altres municipis de la comarca, i també a Cantonigròs, i té com a objectiu promoure l’envelliment actiu als municipis. Aquest vol ser un punt de trobada de persones interessades en aprendre i compartir coneixements i temps. És un espai obert i participatiu on tothom hi és benvingut. L’objectiu és promoure el dinamisme i mantenir l’autonomia i el benestar de les persones a través d’activitats d’oci i lleure.
Aquesta presentació es va portar a càrrec per part de Joan Carles Rodríguez, President del Consorci d’Osona de Serveis Socials i vice-President del Consell Comarcal d’Osona, Àlex Montanyà, Alcalde de l’Esquirol, Alba Molas, regidora de Benestar Social i gent gran, Anna Rufí, directora tècnica del Consorci d’Osona de Serveis Socials i Núria Serra, dinamitzadora de l’Espai Activa’t.  Després de la presentació, es va fer un torn obert de paraules perquè el públic assistent preguntés i aportés idees.
L’interès mostrat per part dels assistents va ser gran, i es va acordar fer una primera reunió per recollir propostes de com enfocar el programa aquest divendres 21 d’octubre a 2/4 de 6h de la tarda.