A partir d'aquest 29 de maig els punts de recàrrega de vehicles elèctrics de titularitat municipals ubicats a l'Esquirol i a Cantonigròs passaran a ser de pagament.

Un cop passat el període inicial d'implantació de la xarxa de carregadors de vehicles elèctrics i la seva posada en funcionament als pobles de l'Esquirol i Cantonigròs, en pro de fonamentar l'interès per l'electrificació de la mobilitat, es considera que aquest servei ja no ha de ser gratuït. L'Ajuntament en el passat Ple Ordinari del mes de març de 2024 es va aprovar l'ordenança fiscal que regula l'establiment de la prestació patrimonial de caràcter públic no tributari relatiu al servei de recàrrega de vehicles elèctrics en estacions de recàrrega de titularitat municipal.

Les tarifes de les contraprestacions econòmiques a satisfer per la prestació del servei són les que es detallen seguidament:

  • Recàrrega de vehicles elèctrics en estacions municipals:
  • dia laborable 0,29 €/kWh (IVA inclòs)
  • dia festiu 0,39 €/kWh (IVA inclòs)

Adjuntem:

  • Informe anual 2023 d'usuaris, ús, consums i estalvi de CO₂
  • Ordenança fiscal
Adjunt noticia: PDF icon Download informe_anual_esquirol.pdf (546.33 KB), PDF icon Download ordenanca_carrega_vehicles_electrics.pdf (414.3 KB)