L'esquirolenc Àngel Duran guanya el Premi Max a la Millor Interpretació Masculina de Dansa per 'Cowards'

El ballarí, actor, coreògraf i director Àngel Duran ha estat guardonat amb el prestigiós Premi Max a la Millor Interpretació Masculina de Dansa pel seu espectacle 'Cowards'. Aquesta obra innovadora combina dansa i teatre per abordar la temàtica de la masculinitat tòxica, com els homes se senten interpel·lats per confirmar públicament la seva virilitat i la dificultat d'aquests per expressar les seves pors.

L'Espectacle de dansa contemporània Cowards, creat i dirigit per Duran i posant en escena en forma de duet juntament amb Yeinner Chicas, ha rebut elogis per la seva capacitat de provocar una reflexió profunda sobre els rols de gènere i les expectatives socials. En paraules d'Àngel Duran, l'obra ha aconseguit ser transversal al públic perquè tothom té alguna cosa a dir sobre aquest tema universal.

Amb emoció i gratitud, Duran ha celebrat aquest reconeixement i ha expressat la seva esperança que sigui "un catalitzador" per poder dur a terme més projectes i continuar explorant temes rellevants a través de la dansa.

A més de les seves creacions artístiques, cal destacar que Àngel Duran també exerceix com a programador del MUTS Festival. Tot i que encara és un festival jove amb només dues edicions celebrades, el MUTS Festival ja està cridant l'atenció per acostar la dansa d'alt nivell al poble de l'Esquirol i oferir una plataforma per a artistes emergents i establerts.