L'Esquirol va celebrar la festa de la "Gent Gran del Municipi"

Detall del dinar

El passat diumenge 25 d’octubre el municipi de l’Esquirol va celebrar la diada dedicada a la gent gran.

Es va iniciar la diada amb una missa a l’Església de Santa Maria de Corcó, dedicada a totes les persones grans del municipi, a continuació es va celebrar el dinar al Pavelló Municipal al qual hi van assistir unes 130 persones majors de 65 anys i de tots els nuclis del municipi: l'Esquirol, Cantonigròs i Sant Martí Sescorts.

La diada es va organitzar amb els els restaurants i comerços del municipi: Cal Carreter, l’Hostal Collsacabra, el Forn Soler, El Celler 7 de Set, el Bar del Pavelló i RC Regals. Pel servei del dinar d’aquest any es va comptar amb un grup de joves voluntaris del poble els quals se’ls agreix la seva ajuda i treball. Aquest fet també va fer que durant el dinar també hi va haver un intercanvi intergeneracional, entre gent gran i joves. La diada va  concloure amb música i ball.

Dins la diada de la gent gran del municipi, des de l’Ajuntament es va obsequiar al senyor Fèlix Garcia (94), i la senyora Carme Comajoan (99) de més edat del municipi. Ambdós se’ls hi va fer entrega dels obsequis el dia posterior al dinar ja que no hi van poder assistir.