Jornades de portes obertes a l'Escola El Cabrerès

Us informem sobre el procediment que se seguirà a les jornades de portes obertes perquè pugueu conèixer l'escola El Cabrerès.

Aquest curs, donat el context actual de la pandèmia, no podrem portar a terme les portes obertes presencials tal i com acostumàvem a fer els anys anteriors. L’escola sempre era oberta i qualsevol família podia demanar una cita per veure l’escola en qualsevol moment del curs.

No fèiem unes jornades de portes obertes en un dia concret. Però aquest any sí que veiem necessari organitzar-les. I ho farem de la següent manera: Visites en petits grups, seran presencials en grups de com a molt de 10 persones (màxim 2 persones per família), fora de l’horari escolar. Seran visites d’una durada aproximada entre 20-30 minuts a l’interior, en les quals podreu veure els diferents espais del centre mentre us anem explicant el funcionament i la metodologia. I uns 15-20 minuts a l’exterior per atendre dubtes i altres qüestions.

Durant les visites no es realitzaran reunions personalitzades amb famílies. Mesures organitzatives per tal que les visites es desenvolupin en condicions de seguretat sanitària:

- A l’entrada del centre, se us prendrà la temperatura.

- Haureu de fer un rentat de mans amb gel o solució hidroalcohòlica.

- L’ús de la mascareta és obligatòria en tot moment (a dins i a l’exterior de l’escola).

- No es farà ús dels lavabos si no és estrictament imprescindible.

- Cal mantenir en tot moment una distància mínima d’1,5 metres entre les persones participants de la visita que no pertanyin al mateix grup de convivència.

Cita prèvia, a la pàgina web de l’escola elcabreres.cat trobareu l’enllaç de cita prèvia on haureu de triar una data per a fer la visita. Heu d’escriure el vostre nom i seleccionar el dia que voleu venir (sempre que quedin places lliures).

Si veniu dues persones, heu de repetir aquest procés. Per qualsevol dubte o consulta podeu trucar al 938568080 i/o per fer la reserva. L’horari de les visites serà de 17h a 18h, els dies 2, 4 i 8 de març.