Ja se sap quines són les 11 fotografies premiades del CFIC 2020

El passat dissabte 10 d'octubre de 2020, es va fer el lliurament de premis del Concurs Fotogràfic Internacional del Collsacabra.

L'acte, que estava previst celebrar-se a la Plaça Nova de L'Esquirol, per motius meteorològics es va acabar fent a l'església.

En aquesta edició hi han participat 54 fotògrafs d'arreu que han presentat un total de 314 fotografies en les 5 categories del concurs.

L'acte de lliurament va estar precedit per una interessant xerrada de la fotògrafa Marta Bretó que va explicar als nombrosos assistents les seves experiències i consells sobre la fotografia de la natura, tant en l'àmbit tècnic com en l'àmbit ètic.

A l'acte també hi van assistir els alcaldes de L'Esquirol, Tavertet i Rupit i Pruit els quals van ser els encarregats de lliurar els premis als guanyadors.

Aquests premis són:

El 1r premi Ajuntament de l’Esquirol categoria A "Paisatge", dotat de 500€ va ser per:

Cel ventós a l'agullola / Jordi Vilaregut


El 1r premi Ajuntament de Tavertet categoria B "Gent de la terra", dotat de 500€ va ser per:

En Pitus / José M. Pecci


El 1r premi Ajuntament de Rupit i Pruit categoria C "Patrimoni i arquitectura", dotat de 500€ va ser per:

Sacris / Enric Santiañez


Premi "Flora i fauna internacional" categoria D, dotat de 500€ va ser per:

Rinocerontes 2 / Andreu Noguero


Premi "Emergència climàtica internacional" categoria E, dotat de 500€ va ser per:

Futurs Incerts/ Verònica Moragas


El 2n premi Ajuntament de l’Esquirol categoria A "Paisatge", dotat d'un cap de setmana rural per a 2 persones, ves er per:

Mirant el salt / Andreu Noguero


El 2n premi Ajuntament de Tavertet categoria B "Gent de la terra", dotat d'un cap de setmana rural per a 2 persones, ves er per:

StreetPruit Francesc Valldeoriola


El 2n premi Ajuntament de Rupit i Pruit categoria C "Patrimoni i arquitectura", dotat d'un cap de setmana rural per a 2 persones, ves er per:

Rupit Joaquim Pueyo


El 3r premi Ajuntament de l’Esquirol categoria A "Paisatge", dotat d'un cistell de productes agroalimentaris de la zona, és per:

Vespre, salt del Molí Bernat / Carlos Valentí


El 3r premi Ajuntament de Tavertet categoria B "Gent de la terra", dotat d'un cistell de productes agroalimentaris de la zona, és per:

La Lola de Can Sià / Miquel Planells


El 3r premi Ajuntament de Rupit i Pruit categoria C "Patrimoni i arquitectura", dotat d'un cistell de productes agroalimentaris de la zona, és per:

La xemeneia / Miquel Planells


Podeu veure les 30 fotografies finalistes AQUÍ