Implantació de tecnologia LED a l'enllumenat públic

L'Ajuntament continua amb el canvi de l'enllumenat públic municipal a tecnologia LED, que estalviarà un 60% en consum elèctric.

Aquesta intervenció es va posar en marxa l'any passat al carrer Major de l'Esquirol i durant aquest any s'hauran substituït tots els grups òptics a LED de la resta del carrer Major, el carrer Nou i el carrer del Pont de l'Esquirol. També a Cantonigròs s'ha iniciat durant aquest 2017 el canvi de l'enllumenat públic a LED al centre del poble, al carrer Major i al Camí Ral.

Gràcies a la implantació de tecnologia LED el consistori s'estalviarà un 60% en la factura de la llum. El canvi es fa mantenint les mateixes característiques en nivell i uniformitat lumínica.

Amb aquesta actuació, el municipi fa un pas més en el seu compromís amb la millora de l'eficiència energètica. Pel pròxim any 2018 es preveu una nova inversió econòmica de 25.000 euros per continuar amb els canvis dels grups òptics a LED per a totes les lluminàries de Sant Martí Sescorts, per a un nou tram de carrers de Cantonigròs i per a l'Esquirol.