Festa de primavera: Tornen les olimpíades pageses a l'Esquirol

El pròxim 8 d'abril i dins la programació de la festa de primavera de l'esquirol, es tornaran a celebrar les mítiques olimpíades pageses. Els organitzadors de l'esdeveniment, l'Esquirol de Festa, pensen que millor que les proves d'aquestes singulars olimpíades rústiques siguin sorpresa. De tota manera avancen que les proves seran per a parelles (no importa el gènere), que es farà tot a la Plaça Nova i que seran activitats relacionades amb la pagesia perquè els participants treguin el pagès que porten dins. També animen a la gent que no hi vulgui participar que les vinguin a veure i a animar els concursants.

Aquestes olimpíades pageses seran l'eix centrat de la festa de primavera que començarà a les 9 del matí amb una caminada de dues hores a l'abast de tothom organitzada pel Centre Excursionista Esquirol que traçarà els voltants de Puigsaguàrdia.

A partir de les 11 s'instal·larà a la plaça nova un inflable per als més petits i a 2/4 de 12 hi haurà un taller de caramboles a la sala rodona dels baixos de l'ajuntament per a novells amb el mestratge dels amics del billar de l'Esquirol.

També pels més joves hi haurà uns tallers de maquillatge d'efectes especials al parc de la petanca. Aquests tallers es faran a les 10, 11 i 12 amb un màxim de 15 alumnes per hora.

A les 4 de la tarda se celebraran les olimpíades pageses a la plaça nova.

Per acabar la festa hi haurà un correfoc a la pista poliesportiva amb els diables de Granollers que acabarà amb una festassa al pavelló amb la bona música dels DJ locals.

Clica AQUÍ per veure agenda