Festa de final de curs del projecte Esports amb valors

El 15 de juny a les 17 h es farà a L'Esquirol La festa de final de curs del projecte Esports amb valors, que serà adaptada a les circumstàncies derivades de la crisi de la COVID-19.

S'acosta final de curs i el projecte Esport amb valors, que es fa a 8 municipis de la comarca d'Osona des de l'any 2016, tancarà aquest curs atípic amb una activitat la idea: Jo resolc el misteri amb valors, i tu? Activitat que es realitzarà a cada municipi amb els grups bombolles amb molts enigmes i sorpreses.

Aquesta trobada / festa final serà diferent del que s'havia realitzat fins aquest any. Els darrers anys es feia una festa final, a un dels municipis on es porta a terme l'activitat, amb totes les persones que havien participat en el projecte durant l'any: nens i nenes, joves, tècnics i tècniques dels ajuntaments i professionals i voluntàries de l'entitat EVAL. Tothom participava en una trobada de futbol amb valors i també en activitats paral·leles com ara: jocs d'aigua, activitats esportives, entre d'altres.

Així doncs, aquest any es realitzarà un Scape Box a cada municipi, en el que els nens, les nenes i els joves que participen durant l'any a l'activitat, hauran de fer els possibles per obrir una bossa d'esport i trobar el que hi ha a dins. Es portarà a terme durant el mes de juny i les activitats estaran lligades unes a les altres, ja que a cada bossa hi haurà alguna pista que necessitarà el següent municipi per a poder resoldre el seu enigma.

Un curs diferent amb un format de tancament diferent!! Però ben emocionant i enginyós.

A continuació us detallem el dia i les hores de tots els municipis on es farà l'activitat.

  • Dia 04/06 a 17.30h a Sant Julia de Vilatorta
  • Dia 07/06 a les 17.00h a Calldetenes
  • Dia 08/06 a les 17.30h Prats de Lluçanès
  • Dia 09/06 a les 17.00h a Sant Pere de Torelló
  • Dia 11/06 a  les 17.00 h Santa Eugènia de Berga
  • Dia 14/06 a les 17.00h a Sant Vicenç de Torelló
  • Dia 15/06 a les 17.00h a l’Esquirol
  • Dia 21/06 a les 17.30h  a Torelló

Hi esteu tots convidats!