EMOTIU COMIAT A L'OLGA COROMINA I PAU GIL AMB MOTIU DE LA SEVA JUBILACIÓ

El passat 27 de juny l'Olga i en Pau van celebrar una emotiva trobada per acomiadar-se dels seus companys en motiu de la seva jubilació com a treballadors de l'Ajuntament de l'Esquirol.

L'Olga, veïna de l'Esquirol, va començar a treballar a l'Ajuntament com a administrativa al CAP (Centre d'Atenció Primària) l'any 1987. Més endavant es va incorporar a l'Escola Bressol Municipal l'Esquirol. Fins avui, trenta-cinc anys ininterromputs al costat dels veïns, famílies i alumnes, transmetent valors, creativitat, estima i treball en equip. Sempre educant des del cor.

Per la seva part, en Pau Gil, veí de Cantonigròs, va iniciar les seves tasques a l'Ajuntament l'any 1993 com a conserge de l'Escola El Cabrerès. Després, entomà la responsabilitat com a cap de brigada municipal d'obres, serveis i manteniment fins a l'actualitat. Al llarg d'aquests més de trenta anys en Pau ha demostrat ser una persona entregada, generosa i compromesa que ha cuidat tots els pobles del municipi i la seva gent.

A l'acte hi van assistir convidats companys i companyes de l'Ajuntament, regidors, exregidors i l'alcalde de l'Esquirol. L'Ajuntament els hi va fer entrega d'un detall personalitzat homenatjant el seu pas pel consistori.

Desitgem que gaudiu plenament d'aquesta nova etapa.