Els majors de 60 anys del nostre municipi van celebrar la "Bellesa"

El passat diumenge 7 de maig, més de 150 majors de 60 anys van assistir a la tradicional festa de la gent gran o, com se l'anomena ara, festa per a celebrar la "Bellesa".

L'activitat principal va consistir un dinar per als convidats. Aquest dinar, que ja és una tradició d'anys enrere al nostre municipi, va anar precedit d'un vermut a càrrec de La CAC.

Les diferents activitats es van fer al pavelló municipal d'esports de L'Esquirol que va obrir les portes al migdia perquè la gent pogués visitar l'exposició d'artesania de diferents artistes i artesans del nostre municipi.

L'exposició

Un bon dinar

Després del vermut, els asistens es van entaulatr per menjar l'arròs que van fer l’Assumpta i en Marc, les postres de La Pastisseria i els cafès i infusions que va preparar el Bar del Pavelló.


Un final amb humor

Per acabar, l'actor i monologuista Xevi Font, va tancar els actes amb el seu particular sarcasme i ironia que fa servir per fer humor de coses serioses.


Un obsequi fet amb el cor

Els alumnes de l'Escola El Cabrerès van fer un obsequi en forma de llibret.

Si bé és cert que acostumen a ser les àvies i els avis qui expliquen contes a la canalla, els nens i nenes de l'Escola el Cabrerès han volgut fer el tomb a la truita i han estat ells i elles qui s'han empescat una història per a explicar als seus estimats avis i àvies.

El conte explica la història d'una iaia i uns nens i nenes que troben un "Porquicorn" un animal que s'han empescat els autors i autores d'aquesta història que passa al Collsacabra. La portada del llibret la van fer els menuts i menudes de l'escola bressol de L'Esquirol.

Descarrega't El Porquicorn del Collsacabra
Adjunt noticia: PDF icon Download el_porquicorn_del_collsacabra_compressed.pdf (1.89 MB)