El projecte Veus de Cantoni guanya el premi "millor producció" dels Premis Sonor

Premis SONOR 2022

Millor producció:

  • Projecte veus

Aquest podcast és un recull de les veus, la parla i la memòria de 99 persones de Cantonigròs (Osona). La imatge sonora de la memòria col·lectiva local.

El Projecte Veus, amb Mamen Gallego i Helena López al capdavant, és d'àmbit comarcal, social i participatiu que transforma les dinàmiques grupals de reminiscència en uns itineraris sonors per la memòria i el territori que es retornen a la comunitat en format podcast. Un collage de veus que conforma una imatge col·lectiva del record del territori alhora que preserva i permet compartir les veus i el coneixement dels nostres grans.

La prova pilot, Veus de Cantoni, es desenvolupa al nucli poblacional de Cantoningròs des de juny 2020. A partir del 14/05/21 els itineraris sonors de Veus de Cantoni es poden seguir a través d'aquesta pàgina i de la web www.maga.cat

La primera sèrie de Projecte Veus, Veus de Cantoni, està doncs dedicada a tota la comunitat de Cantonigròs i, especialment, a totes aquestes persones que generosament han compartit part de les seves vivències i records amb nosaltres. A totes elles, moltes gràcies.

Enllaç al PODCAST