El novembre també és el mes dels joves!

Aquesta vegada des de joventut potenciem l'esport amb una segona sessió de Parkour i la cultura, proposant una activitat molt potent a càrrec de la Caro Von Aren!

A continuació, us adjuntem la descripció de cada activitat i l'enllaç per apuntar-vos!

PARKOUR: Infants i joves de 8 a 20 anys

PREU: 3€ Per participants el mateix dia de l'activitat.

El Parkour és una disciplina basada en la capacitat motriu que té un individu en desenvolupar-se dins un entorn natural. L'objectiu del Parkour és traslladar-se d'un punt a un altre de la manera més ràpida possible tot adaptant-se a la capacitat física de cada cos.

Així doncs, en aquest taller els i les joves participants tindran un contacte amb el nostre poble i aprendran com poden practicar aquesta disciplina en el nostre poble.

  • HORARI: de 15h a 17h.
  • LLOC: Punt de trobada a l'Ajuntament de l'Esquirol.
  • MATERIAL: Cal portar roba còmoda i sabates/vambes esportives.
  • INSCRIPCIONS: Teniu fins el 25 de novembre
  • QÜESTIONARI: https://forms.gle/qWHCqmsYkCtEQano7

 

CLUB DE LECTURA: Joves a partir de 1r l'E.S.O. PRESENTACIÓ DEL PROJECTE

PREU: Activitat gratuïta.

El club de lectura, és una activitat adreçada als alumnes de secundària que té com a objectiu apropar els i les joves a la lectura. També vol ser un espai d'escolta, un espai on trobar-se amb altres joves per compartir tot allò que ens desperta els llibres, un espai per imaginar, somiar, parlar i descobrir altres punts de vista. Es llegiran diferents gèneres literaris (novel·la fantàstica, novel·la realista, novel·la policíaca, llibres de lectura fàcil, poesia, còmic, àlbum il·lustrat). Aquesta tria de llibres es triarà entre els i les participants. Els llibres els posarem des de l'Ajuntament (a través del bibliobús).

Tenen un mes per llegir el llibre, per tant les sessions seran mensualment.

Una vegada hi hagi el grup creat, s'escollirà el dia i l'hora que va millor per portar a terme l'activitat.