Dos treballs es reparteixen el Premi al Millor Treball de Recerca “El Cabrerès”

Aquest dissabte passat 22 de juny a la sala de Plens de l’Ajuntament de L’Esquirol es va fer l’acte de lectura del veredicte i lliurement de premis i obsequis de la 12a edició del Premi al millor Treball de recerca “El Cabrerès”

Davant la bona qualitat de la majoria dels treballs presentats, el jurat, en haver trobat dos treballs de gran qualitat i tal com preveuen les bases, va considerar entregar el premi ex-aequo a dos treballs que destacaven per igual.

Els dos treballs guanyadors són Conanglell, de Gerard Serrat Panadero de l’Institut del Voltreganès i Oda a Salou de Carles Girbau Pladelasala de l’Institut Miquel Martí i Pol.

VEREDICTE DEL DOTZÈ PREMI AL MILLOR TREBALL DE RECERCA DE BATXILLERAT “EL CABRERÈS” 2018-2019 DE L’AJUNTAMENT DE L’ESQUIROL

Reunits a l’Ajuntament de l’Esquirol el dia 7 de juny del 2019, els membres del jurat del premi al millor treball de recerca “El Cabrerès” del curs 2018-2019 Dídac Carbassa, Montserrat Juvé, Marisol Cabral  i Pepa Lavilla, juntament amb la Regidora d’Educació i també membre del jurat, Alba Molas, han resolt, en haver trobat dos treballs de gran qualitat i tal com preveuen les bases, entregar-los el premi ex-aequo.

Els dos treballs presenten un cert paral·lelisme ja que tots dos són molt originals i desenvolupen la part artística i creativa dels autors lligant-la amb el treball d’investigació acadèmica i el seu entorn més proper. El jurat ha valorat la possible repercussió social i cultural de tots dos treballs, que comparteixen la recuperació de la memòria històrica. No només comparteixen aquesta potencialitat sinó també l’espai; tots dos tracten espais històrics de la conca del riu Ter.

Els dos treballs premiats a la 12a edició del PREMI AL MILLOR TREBALL DE RECERCA EL CABRERÈS  són:

Pel rigor en el tractament de la informació, per la seva recerca arxivística i la capacitat de recrear un espai inexistent amb pintures a l’oli premiem Conanglell de Gerard Serrat Panadero de l’Institut del Voltreganès.

Per la capacitat de traslladar-nos a través de la música a la realitat social de les colònies tèxtils recuperant, així la memòria de la gent que hi treballava premiem Oda a Salou de Carles Girbau Pladelasala de l’Institut Miquel Martí i Pol.

Els guanyadors rebran un diploma acreditatiu, l’obsequi d’un llibre i un premi de 600€ en metàl·lic cadascú per part de l’Ajuntament de l’Esquirol.
I pels altres participants,  ANNA SERRAT BISHOP, MARIA SUÑEN COLLELL, SERGI I NIL OSUNA CHAPARRO, MARINA BARNIOL COLOM, RITA VILARASAU MARTÍNEZ i JORDI GISPERT PI pels seus treballs, se’ls hi fa entrega del diploma i obsequi d’un llibre per la seva participació.

L’Esquirol, 7 de juny del 2019

Aquí sota us podeu descarregar el veredicte del XII premi al millor treball de recerca 2018 - 2019.

Adjunt noticia: PDF icon Download treball_de_recerca.pdf (272.43 KB)