Curs: "Turisme 4.0 i guiatge interpretatiu"

Curs: "turisme 4.0 i guiatge interpretatiu"

Sota el nom de “Turisme 4.0 i guiatge interpretatiu” els Ajuntament del Collsacabra engeguem una proposta formativa adreçada a persones del sector  turístic, a persones que es vulguin dedicar al guiatge (siguin o no del sector) o persones que tan sols vulguin ampliar els seus coneixements en les noves tecnologies vinculades, això si, al món turístic.
Hem dividit aquest curs en dos blocs:
• El primer centrat en com les noves tecnologies poden ser útils als establiments turístics per modernitzar el seu negoci. Aquest bloc constarà de dues sessions que es portaran a terme a l’Ajuntament de l’Esquirol els dies 10 i 11 d’octubre, en horari de 9 a 2/4 de 2 del matí i de 3 a 6 de la tarda.  Aquest bloc és totalment gratuït
• El segon centrat en el guiatge interpretatiu. És un bloc més específic i es centrarà en tècniques de guiatge, tècniques i tecnologies per fer emergir valor i significat al patrimoni...amb la realització d’aquest bloc s’aconseguirà una "Certificació Interpret Europe" i per poder-hi participar s’haurà de fer una inscripció de 40 €. Els dies de realització d’aquest segon bloc seran: 13,17,18 i 19 d’octubre,  en horari de 9 a 2/4 de 2 del matí i de 3 a 6 de la tarda.
Els dos blocs són totalment independents pel que es podrà fer o bé el bloc 1 o 2 per separat o tots dos a l’hora