Concert amb La Principal de la Bisbal a la festa de la gent gran

Aquest dissabte passat, dia 5 de desembre, L'Esquirol va celebrar la festa de la gent gran amb el concert CANÇONS DE MAR I MUNTANYA que va oferir La Principal de la Bisbal amb la soprano Esther Buqueras.

A l'acte hi va assistir més d'un centenar de persones, la majoria dels quals eren els homenatjats del municipi de L'Esquirol que tenen més de 65 anys. Els altres anys, en lloc del concert, era tradició fer un dinar popular al pavelló municipal però, per les mesures de seguretat contra el contagi de la Covid-19, aquest any es va substituir per aquest concert, el format del qual permetia reunir a totes les persones mantenint les mesures de seguretat sanitària.

Per ajudar a garantir la seguretat i comoditat dels assistents a la festa es va poder comptar amb un equip de 10 joves voluntaris coordinats des de l'àrea de joventut de l'Ajuntament de L'Esquirol.

Abans de començar el concert, l'alcalde Àlex Montanyà i la regidora Alba Molas es van dirigir als assistents per explicar el canvi de format de la festa, agrair la presència dels assistents i remarcar la importància del reconeixement que el poble de L'Esquirol té i ha de tenir a la gent gran que han fet gran aquest municipi. L'alcalde també va valorar el fet de poder comptar amb la presència, per primera vega a la història, de la insigne i centenària Orquestra La Principal de la Bisbal, Cobla oficial de la Generalitat de Catalunya. Aquesta formaciól va oferir un concert ple de contrastos on s'hi va poder escoltar diferents cançons (de taverna, tradicionals, havaneres i clàssics) combinades amb fragments de sardanes obligades i de lluïment on es va demostrar la categoria dels solistes de l'actual formació de la cobla.