COLLSACAMPUS 2024

Torna el Collsacampus amb dues propostes per aquest estiu: Un campus multiesport i un altre de futbol

Campus multiesport:

El començament de l’estiu només vol dir una cosa: sol, calor, piscina, platja,… però també casals i campus de tota mena. Això amb Collsacampus té un sinònim: ESPORT!

Una experiència única que combina diversió i aprenentatge en un entorn vibrant. Amb una àmplia gamma d’activitats com futbol, bàsquet, tennis, handball, piscina i molt més, els teus fills viuran un estiu inoblidable. Amb entrenadors i monitors de primer nivell i instal·lacions de primera classe, garantim el seu desenvolupament esportiu i diversió sense límits. Inscriviu-vos avui mateix!

Horari: De 9:00h a 13:00h. Trobada i recollida dels assistents al pavelló municipal de l’Esquirol.
Calendari: del 25 de juny al 26 de juliol.

Inscripció i pagament fins a dia 14 de juny a través .

Dies de campus: 

  • Setmana 1: del 25 de juny al 28 de juliol
  • Setmana 2: de l’1 al 5 de juliol
  • Setmana 3: del 8 al 12 de juliol
  • Setmana 4: del 15 al 19 de juliol
  • Setmana 5: del 22 al 26 de juliol

Campus Futbol:

Com ja va sent costum els darrers anys, des de Collsacampus i en col·laboració amb l’A.E Corcó, s’organitza un campus futbolístic durant el juliol per donar l’oportunitat a tots els nens i nenes, jugadors i jugadores, de no només fer algun tipus de pràctica esportiva relacionada amb el futbol durant les vacances, sinó que enguany s’implementaran noves i innovadores activitats que faran que els participants gaudeixin d’un juliol on aprendran sobre el treball en equip, el valor de l’esforç, entre d’altres aprenentatges.

El campus serà per nens i nenes amb edats pertanyents a les categories d’Escoleta, Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet.

HORARIS I PISCINA

El campus aquest any s’efectuarà per totes les categories els dimarts i els dijous de 18:00h a 20:00h, a partir de les 20:00h, un cop acabat l’entreno, els participants tindran l’oportunitat d’accedir al recinte de la piscina fins a les 20:30h.

L’HORARI I LA FORMACIÓ DELS GRUPS DE TREBALL QUEDA SUPEDITAT AL NOMBRE D’INSCRITS, un cop tanquem inscripcions formarem els grups de treball depenent de com de nombrosos siguin els inscrits a cada categoria.

  • Calendari: Del 1 al 26 de juliol (un total de 8 sessions, 4 setmanes).

El campus va enfocat tant a jugadors del club, jugadors d’altres clubs o nens que tinguin ganes de practicar l’esport.

Per a inscripcions i més informació, consulteu el botó “Inscriure’m”.

Més informació visita a la pàgina:

COLLSACAMPUS