CollsacabraDansa 1a edició

CollsacabraDansa, una iniciativa de l’Ajuntament de L’Esquirol que dóna visibilitat als professionals de la dansa del municipi.

El municipi de L’Esquirol és un municipi amb una forta presència d’artistes en els àmbits de la música, les arts escèniques i les arts plàstiques. També hi ha molt bons professionals del món de la dansa. En la primera edició del CollsacabraDansa hi participaran artistes de gran recorregut com Àngel Duran, Joana Rañé i Elisabeth Duran.

El CollsacabraDansa es concentrarà en un cap de setmana carregat d’actuacions.

El dissabte 7 de maig hi haurà doble sessió amb els espectacles El Lloc de Zamdart Cia. de dansa amb l’actuació i coreografies de la ballarina Elisabeth Duran i Unravel, una peça del ballarí Àngel Duran.

El diumenge dia 8 de maig serà el torn de l’actriu i ballarina Joana Rañé que torna als escenaris amb el seu projecte Treball en curs. Prèviament a aquesta actuació podrem veure a l’escenari a les joves promeses de la dansa amb l’actuació d’alumnes d’Estudi 68 de Manlleu (prof. Anna Asensio) i alumnes de l’escola de dansa de L’Esquirol i TLS, escola de dansa (prof. Joana Rañé).

Les actuacions es faran a la pista de la Cooperativa que s’haurà adaptat per acollir aquestes actuacions de dansa.

Es poden comprar entrades anticipades a les oficines de l’Ajuntament de L’Esquirol i al Bar la Coope. També es podran comprar entrades el mateix dia de les actuacions a taquilla.

Preu: 5€ / dia

Info i programació 7 de maig Info i programació 8 de maig