Club Bàsquet l’Esquirol i UE Cantonigròs obsequiats pel seu joc net.

Club Bàsquet l’Esquirol i UE Cantonigròs, dues entitats esportives del municipi obsequiats per seu joc net.
Club Bàsquet l’Esquirol, va recollir l’obsequi com a finalista a la IVa edició dels Premis Olímpia de l’Esport, juntament amb: Consell Esportiu del Bages, Motorclub Baix Berguedà, Eval (Associació Esports amb Valors).
Aquest premi reconeixia la tasca i dedicació d’entitats, clubs i persones que han fet o estan fent una gran labor en el format de l’esport local, en cadascuna de les vuit categories, que són les d’esport adaptat, escola esportiva, equip esportiu escolar, tècnic esportiu, esport revelació, contribució a l’esport, constància esportiva i joc net.
Per altra banda, UE Cantonigròs, va rebre un desfibril•lador per ser l’equip més net de Quarta Catalana, l’equip que menys targetes va rebre en aquesta categoria.
És per això que per premiar la seva actitud i estil, la Fundació Tomando Conciencia li va lliurar un desfibril•lador extern automàtic, que s’instal•larà  al camp municipal de Cantonigròs. El premi inclou també la formació per aprendre a fer funcionar l’aparell, assegurança de Responsabilitat Civil i un manteniment de cinc anys.