Cloenda del curs de Reforç Escolar municipal

El dia 27 de juny es va realitzar l'acte de cloenda del curs de reforç escolar a la Sala de Plens de l’Ajuntament de l'Esquirol. En aquest acte es van reunir els alumnes, les famílies i representants de l'ajuntament.

L'alcalde, Àlex Montanyà, i la regidora, Alba Molas, van entregar diplomes als alumnes per tal de valorar el treball que havien realitzat durant el curs i posteriorment es va fer un berenar conjunt. Durant l'acte es va poder recollir la opinió dels diferents participants i tan alumnes com famílies van mostrar una alta satisfacció amb el projecte.

El reforç escolar és un servei que ja des de fa 8 anys s’ofereix des de l’Ajuntament per a aquells alumnes que necessiten un acompanyament durant el procés escolar per tal d’afavorir-ne l’èxit.

Durant el curs escolar 2018-2019 s’ha atès 20 alumnes repartits en tres grups, els dilluns de 17 h a 19 h els alumnes de primària i els dimecres de 18 h a 20 h i els dijous de 17 h a 19 h als alumnes de secundària. En aquest espai els alumnes han estat acompanyats per una mestra i psicòloga que els ha ajudat amb les tasques escolars, s'han reforçat matèries instrumentals i se’ls ha acompanyat emocionalment en el seu procés d’aprenentatge.