Cicle de tallers d'alimentació saludable

Tallers cuina

Per gaudir d'una bona salut és necessari una alimentació saludable entesa com suficient, equilibrada, variada i satisfactòria, sense oblidar la pràctica habitual d'exercici físic. Una alimentació adequada al llarg de les diferents etapes de la vida determinen un millor estat de la salut. Alimentar-se bé contribueix a garantir una vida amb energia, vitalitat, bellesa, i alegria.
Per a promocionar una alimentació saludable l’Ajuntament posa a l’abast de tots aquells veïns interessats el Cicle de Tallers d’Alimentació Saludable amb 6 xerrades/tallers al llarg dels propers sis mesos.
Aquestes son les tres primeres xerrades/tallers que ofereix durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. Entre d’altres es comptarà amb la intervenció del destacat cuiner Igansi Camps  (Restaurant Ca l’Ignasi) i, en l’últim taller i com a clausura del cicle, al mes de març, amb la presència del jove pastisser David Gil de Cantonigròs recentment proclamat guanyador del Trofeu Lluís Santapau al Millor Artesà Xocolater de l’Estat. Moment que servirà per retre-li el reconeixement de tots els seus veïns.