Celebració del 20è aniversari de la construcció del camp municipal de futbol de Cantonigròs

20 anys del camp de futbol de Cantonigròs

El passat dissabte, dia 29 de juliol, els veïns de Cantonigròs, i persones vinculades d’alguna manera al poble, van assistir a un agradable sopar festiu al camp de futbol. El motiu va ser la celebració del vintè aniversari de la inauguració del camp de futbol municipal, on entrena i juga la Unió Esportiva Cantonigròs i on s’acull, sempre cordialment, als equips contraris.
L’acte presidit per l’alcalde de l’Esquirol, Sr. Àlex Montanyà, l’alcalde de Rupit- Pruit, Sr. Albert Marcé, regidors dels ajuntaments, el Sr. Juan Núñez, membre de la Federació Catalana de Futbol, i el president de la Unió Esportiva Cantonigròs, Sr. Lluís Pi, va tenir com a objectiu principal homenatjar a tots els voluntaris, persones físiques, entitats i empreses que, unint esforços i de manera desinteressada, van col·laborar en la construcció del camp de futbol. A més de reconèixer públicament la feina de persones líders en el projecte com Ramon Codina, aleshores regidor a l’ajuntament, o de Josep Montmany, president de l’Associació de Veïns en aquell moment, també es va reconèixer la labor de més d’una vuitantena de persones que, durant més d’un any, van dedicar caps de setmana, dies de sojorn i vacances a fer realitat el que semblava un somni: un gran camp de futbol, amb la seva corresponent zona polivalent, per a un poble amb una gran activitat esportiva i social.
La celebració va coincidir amb una nit temperada i màgica, plena de gestos de convivència, solidaritat i germanor, una nit com moltes d’altres a la vila de Cantonigròs. Dones i homes del poble varen cuinar per a l’ocasió, molts voluntaris van decorar i fer lluir l’espai, els més joves van servir a les taules, els parlaments van estar plens d’emotivitat i agraïment, en Francesc Admetlla ens va delectar amb la projecció d’un esplèndid audiovisual històric a propòsit de la construcció de l’equipament... Una nit temperada i màgica, que en aquesta ocasió tenia el propòsit de demostrar que l’esforç altruista d’un grup de persones pot fer possible una empresa lloable i pot repercutir, de manera molt significativa, en l’esdevenidor esportiu del nostre equip i dels nostres joves.
Ens sentim molt orgullosos de la Unió Esportiva Cantonigròs i els membres que la conformen i, per descomptat, de la gent del poble i d’aquells que se l’estimen. Va ser una nit per recordar que, sens dubte, s’anirà repetint al llarg dels anys. Gràcies a tots els que vàreu fer possible aquesta celebració.
Junta directiva de la Unió Esportiva Cantonigròs.

https://www.dropbox.com/s/qpd99q0ic6xg7nz/20%20Anys%20Camp%20de%20futbol%20Cantonigr%C3%B2s%20-%20480p.mp4?dl=0

Entrega samarreta selecció catalana

Agraïments