Campanya municipal d’esterilització d'animals

Des de l'Ajuntament es va sol·licitar a la Diputació de Barcelona una subvenció per a la campanya d'esterilització dels animals de companyia.

És per això que un cop concedida, posem en marxa la campanya d'esterilització dels animals de companyia, sobretot, gossos i gats. La iniciativa també se centra a recalcar la importància de la col locació dels xips identificatius.

La campanya, que s'allargarà fins al 31 de juliol del 2018, consisteix en oferir descomptes als propietaris per esterilitzar els animals de companyia i controlar així els naixements no desitjats i evitar l'abandonament.

Per beneficiar-se d'aquests descomptes, els propietaris d'animals que ho vulguin poden inscriure's a les oficines de l'Ajuntament on rebran un val de descompte de 50 euros que podran fer servir al Centre Veterinari de l'Esquirol per esterilitzar el seu animal, que alhora ofereix uns preus reduïts durant aquesta campanya.

Cal tenir en compte que és indispensable tenir l'animal identificat i censat. Les bonificacions es facilitaran per ordre d'inscripció i fins a esgotar la partida pressupostaria assignada.

Per a més informació podeu trucar a les oficines de l'Ajuntament (93 856 80 00) o bé al Centre Veterinari de l'Esquirol(93 856 86 05 / 615 014 444)