Campanya de recollida de joguines

L'Ajuntament de L'Esquirol col·labora amb la campanya de recollida de joguines que organitza l'associació Joguines Sense Fronteres (JSF).

Un dels principals objectius és la donació de joguines a infants en situació de desavantatge social.

D'aquestes joguines que l'associació recull de particulars i empreses, les que són de segona mà, les revisen i posen a punt per tal de que arribin en bon estat a mans dels nens i nenes.
 

Joguines sense Fronteres (JSF) és una Associació sense ànim de lucre, que ajuda al desenvolupament emocional i cognitiu del nens i nenes en situació de desavantatge social, proporcionant espais de joc i joguines de caràcter no bèl·lic, amb la finalitat que els nens i nenes es diverteixin, juguin i estiguin alegres.

En moltes zones del món, ja sigui per l’extrema pobresa o per una situació puntual crítica (una guerra, un desastre natural…), els nens no tenen la possibilitat ni d’elaborar aquestes joguines; és per aquest motiu, que sorgeix la idea de crear Joguines Sense Fronteres.

Tot i que en un inci la idea era anar molt lluny, ens hem adonat que aquí també fem molta falta.

Un dels punts de recollida de joguines, noves o de segona mà, és a l'Ajuntament de L'Esquirol, on hi podeu dur el vostre donatiu els dies laborables de 8 a 3.