Arriba la XIII edició del Mercat dels Tastets de la Terra i les Trompetes, els pròxims dies 24 i 25 d'abril 2021 al municipi de L'Esquirol

Comerciants

Enguany serà un mercat diferent donada la situació actual, però amb il·lusió els responsables de l'Ajuntament de l'Esquirol i els membres de la Cabrerès Associació de Comerciants (CAC) encaren una vegada més una festa popular i consolidada al municipi.
Amb la finalitat d'espaiar les activitats, aquest any les activitats comencen el dissabte a la tarda amb una presentació dels resultats de l'estudi sobre l'increment del mosquit tigre al municipi, acompanyat d'una exposició sobre la temàtica, seguidament el Banc de Llavors de Roda de Ter parlarà sobre la "recuperació de varietats locals i de la mongeta del Collsacabra, la sessió finalitzarà amb un tastet de mongetes a càrrec del cuiner Ignasi Camps.
El diumenge el mercat inicia la seva activitat a les 10 h amb una vintena de parades, amenitzades amb la música dels alumnes de l'Escola Municipal el Faristol, taller de cultiu de bolets, taller de dibuix, degustació de cerveses locals i una àmplia varietat de tastets on trobarem menjar tradicional, cuina vegana, embotits i formatges. Encetem la tarda amb l'espectacle de titelles "Llegendes de bèsties i valentes", i seguidament concert a càrrec de Bernat Riera i els seus músics fins a la clausura.
Com cada any en aquest mercat hi ha venda de flors, i es regala terra per celebrar la festa de les flors. Aquest any també venda de planter per l'hort.
Hi ha previst que l'espai del Mercat sigui un espai segur a l'aire lliure, exigint les normes de seguretat que requereix l'organització d'aquest tipus d'actes. Està previst senyalitzar el recorregut a seguir per evitar les aglomeracions, així com el compliment de l'obligatorietat de l'ús de la mascareta, hi haurà dispensadors de gel, entre altres.

  • Podeu veure la programació de dissabte  AQUÍ
  • Podeu veure la programació de diumenge  AQUÍ