Acte de cloenda del curs de Reforç Escolar

Foto final de curs reforç

El dia 22 de juny es va realitzar a la Sala de Plens de l’Ajuntament de l’Esquirol l'acte de cloenda del curs de reforç escolar. En aquest acte es van reunir els alumnes, les famílies i representants de l'ajuntament. Durant l'acte es va poder recollir l'opinió dels diferents participants i tant alumnes com famílies van mostrar una alta satisfacció amb el projecte.

L’alcalde, Alex Montanyà i la regidora, Marta Puigdesens, van entregar diplomes als alumnes per tal de valorar el treball que havien realitzat durant el curs i posteriorment es va fer un berenar conjunt.

El reforç escolar és un servei que s’ofereix des de l’Ajuntament per a aquells alumnes que necessiten un acompanyament durant el procés escolar per tal d’afavorir-ne l’èxit.

Durant el curs escolar 2016-2017 s’ha atès al voltant de 18 alumnes repartits en dos grups, els dimecres de 18h a 20h als alumnes de primària i els dijous de 16h a 18h als alumnes de secundària. En aquest espai els alumnes han estat acompanyats per una mestra i psicòloga que els ha ajudat amb les tasques escolars, s'han reforçat matèries instrumentals i se’ls ha acompanyat emocionalment en el seu procés d'aprenentatge.