2a Caminada pel Circuit Inclusiu.

Coincidint amb la celebració de la Fira de Muntanya Vic – Collsacabra, dissabte 5 de novembre es realitzarà la segona caminada pel Circuit Inclusiu a les 16:30h. Aquesta és una caminada adreçada a totes les edats.

El Circuit Inclusiu de l’Esquirol, és el primer a la comarca d’Osona, és el 12è d’un grup de circuits creats a diferents ciutats del món. El circuit de l’Esquirol té 3 variants ( rosa- 8km, blau- 3km i verd- 3 km) que el participant pot triar depenen de les seves necessitats. El blau, per exemple, és apte per a cadires de rodes elèctriques, joëlette i handbike. Totes tres variants passen per llocs d’especial interès natural com patrimonial del municipi, d’aquesta manera, la vivència encara és més enriquidora.

Els Circuits Inclusius estan senyalitzats físicament amb estaques i panells de Braille, i la característica que els fa diferents als altres circuits adaptats és que són sempre a la natura i amb un punt de dificultat perquè tots/es ens haguem, cadascú al seu nivell, de superar.