TALLER DE SEXUALITAT PER A INFANTS I JOVES

Pista de la Cooperativa, L'Esquirol

dilluns, 17 maig, 2021 - 16:00

TALLER DE SEXUALITAT PER A INFANTS I JOVES: Respectem, respectem-nos!

17 DE MAIG A LES 16.00 h ELS JOVES A PARTIR DE PRIMER D'E.S.O. I A LES 18.00 h per a nois i noies de Cicle Superior.

Taller de caràcter participatiu en relació a la sexualitat sana on un dels seus objectius és normalitzar la sexualitat i parlar de la salut sexual i autoestima.

Volem, tirar per terra mites sobre l'amor romàntic i la pornografia i empoderar-nos d'una bona educació afectiva-sexual.

Des de Joventut, pensem que l'educació afectiva-sexual és un aspecte fonamental en el desenvolupament de la persona, aquesta facilita el creixement positiu en l'àmbit emocional i afectiu, influint en la manera d'entendre i viure la sexualitat.

L' Elena Crespi, sexòloga de prestigi i veïna de la comarca, desenvoluparà, des d'una dimensió humana (actituds, habilitats, coneixements, valors i creences de cadascú) fins a una vessant personal (dubtes, neguits i aclariments) dues xerrades per acompanyar en els adolescents i joves en aquest procés de creixement i desenvolupament sexual i afectiu.

Per tal de tenir un control de l'aforament, és necessari omplir aquest formulari d'inscripció:

Cicle Superior: https://forms.gle/LftrRVBW1Viqw4HU9

A partir de 1er E.S.O.: https://forms.gle/pnGAzsdt3sZCLTh6A

TOTES LES VOSTRES DADES (QUE EN SÓN MOLT POQUES) SERAN TRACTADES SEGONS LA LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES I A MÉS A MÉS, SERAN CONFIDENCIALS.

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte, per correu electrònic a: joventut@lesquirol.cat o per telèfon al: 676 663 617.