Pollancreda.mus 2024

La Pollancreda, darrera la zona esportiva de L'Esquirol

dissabte, 15 juny, 2024 - 20:00

La música i la gastronomia de Km. 0 als espais verds.

Amb els concerts de la 1a edició de La Pollancreda.mus el 2019, es va recuperar la zona de la pollancreda (situada darrere el pavelló municipal de L’Esquirol) com a espai per a fer-hi concerts i des de la 2a edició es combinen les actuacions musicals amb la gastronomia gràcies a les carpes de la zona gastronòmica que organitza La CAC.

La Pollancreda.mus porta l'etiqueta de productes de Quilòmetre Zero perquè tant les propostes gastronòmiques com la majoria dels artistes que passaran per l'escenari són de la zona.

Otganitza: Ajuntament de L'Esquirol amb la col·laboració de la CAC i L'Esquirol de Festa

Programació:


VOLS JUGAR?

  • 20 h - zona gastronòmica

La Dona del Sac és l’antítesi del conegut i temut Home del Sac. Ella sempre apareixerà quan estiguis trista o et sentis sola per ajudar-te, jugar amb tu i animar-te. Sempre t’acompanyarà quan ho necessitis i et donarà confort. Dins del seu sac hi porta jocs, contes i cançons. I sempre es nodreix de la imaginació, el misteri, la il·lusió, l’amor i el joc.


Inauguració de la zona gastronòmica amb tastets fets amb productes locals

  • 20 h - Zona Gastronìomica

La CAC organitza una oferta de tapes i tastets de pròpia elaboració amb productes de proximitat.


CAFÈ D'ALGER

  • 21 h zona de taules

Concert de música popular algeriana amb Marc Serrats i Yacine a la dérbouka i veu, l’espectacle proposa un repertori de música chaâbi i altres músiques del sud.


Vagin Passant

  • 22.30 h. - Escenari de La Pollancreda

L'esperit de La Pollancreda.mus és de fer visible la gran quantitat d'artistes que tenim al municipi. Un dels bons valors que tenim al Cabrerès és el músic multiinstrumentista Bernat Riera que, a part de ser un productor incansable, fa anys que fa la funció d'aglutinar dalt dels escenaris a un bon nombre de músics de la zona. Per aquesta ocasió, Riera ha tornat a preparar la banda VAGIN PASSANT. Una formació amb uns músics fixos fent de base per acompanyar a tots els artistes de la zona que vagin passant per l'escenari. Una bona fòrmula per a fer visible la quantitat i bona qualitat dels nostres artistes.