Parc de Nadal a Cantonigròs

La Carpa

dimecres, 28 desembre, 2016 - 17:30

Novament l’Ajuntament de l’Esquirol ha organitzat el Parc de Nadal del Collsacabra. Per gaudir de les vacances nadalenques de manera lúdica i amb família.

L’oferta d’activitats al Parc de Nadal és variada: llits elàstics, inflables, escalada, tallers de plàstica, escalada de caixes... i més activitats lúdiques. Aquest any també s’ha pensat amb els pares i les mares amb fills/es adolescents. Per aquest motiu s’ha preparat el taller Parlem de les drogues, que es farà el dia 2 a 2/4 de 6, i Actua (taller d’aprofundiment) el dia 4 a la mateixa hora. Per aquests tallers inscriviu-vos a l’oficina de l’ajuntament.

El Parc de Nadal del Collsacabra serà del 28 de desembre al 30 a la Carpa de Cantonigròs en horari de 16:00h a 19:00h. A l’Esquirol, Parc de Nadal estarà instal·lat al Pavelló Municipal a partir del dia 1 de gener i s’allargarà fins el dia 4. L’horari serà de 16:00h a 20:00h. Exceptuant el dia 1 de gener que vindrà el Patge Reial a les 19:00h a recollir les cartes dels més petits i es tancaran les activitats.