MUTS FESTIVAL

Sala de la Cooperativa, L'Esquirol

dissabte, 1 juny, 2024 - 20:00

MUTS FESTIVAL dissabte 1 de juny

TRIPLE SESSIÓHEM DE PARLAR

  • Cia Vero Cendoya

20 min

Hem de parlar és un espectacle de dansa-teatre que parla de les relacions familiars i els seus conflictes.
La proposta gira al voltant dels conflictes familiars, els conflictes de parella i de convivència familiar amb un adolescent. Tot això amb banda sonora, creada per l’habitual col·laboradora de la companyia Adele Madau, formada per diferents diàlegs cinematogràfics que seran portats al moviment per diferents vies.
L'humor, un dels trets característics del treball de la companyia, està també present en aquest espectacle, tocant els límits de l'absurd com moltes vegades succeeix en aquests tipus de conflictes.


Direcció i coreografia: Vero Cendoya / Intèrprets: Linn Johansson, Jem Prenafeta i Hansel Nezza / Composició musical: Adele Madau / Espai Sonor: David Solans / Foto: Sílvia PocÓ / Producció: Lídia Serrat / Administració: Joan Fabregat

Una coproducció de Cia. Vero Cendoya i Fundació Carulla


TRADERE

  • Cia Laia Santanach

20 min

Tradere és una proposta de dansa contemporània i música electrònica en viu que investiga sobre la pràctica d'aquelles tradicions occidentals que sacrifiquen el cos per estima, creença i tradició i per formar part d'una comunitat dins d'una festivitat.
És una reflexió sobre la permanència de generació en generació de pràctiques grupals tradicionals on el cos és la principal eina d'exposició.

Idea i direcció: Laia Santanach / Coreografia: Laia Santanach en col·laboració amb els intèrprets. / Intèrprets: Julia Sanz, Laia Santanach i Mario G. Sáez i Carlos Martorell / Composició musical: Carlos Martorell / Assessorament: Maribel Ponferrada i Miquel del Pozo / Videoartista: Ignasi Castañé / Fotografia: Jofre Moreno / Disseny de llums: Jou Serra / Disseny vestuari: Kike Palma / Management: Caroline Giffard


CLINCH

  • Angel Duran Performing Arts

23 min

CLINCH en boxa fa referència al moment en què els dos lluitadors s’abracen i es bloquegen fins que l’àrbitre els separa. Es tracta d’apropar-se al rival al màxim per protegir-se de l’atac d’aquest.
CLINCH exposa la masculinitat més tòxica, instaurada en la competició, la negació i la confrontació a tot allò diferent. També la negació dels sentiments, exceptuant la ràbia o la ira, que ha de ser demostrada a través de l’exercici de la violència. CLINCH és l’adaptació site de la peça COWARDS.

Direcció i concepte: Àngel Duran / Interpretació: Yeinner Chicas i Àngel Duran / BSO: Joan Borràs / Disseny de llums: Elean Piscitilli / Vestuari: Paula Ventura / Producció executiva: ELCLIMAMOLA

Amb el suport de Roca Umbert Fàbrica de les Arts, Festus Festival i Sólodos Costa Rica

1a actuació

HEM DE PARLAR - Cia Vero Cendoya, 20 min

2a actuació

TRADERE - Cia Laia Santanach 20 min

3a actuació

CLINCH - Angel Duran Performing Arts, 23 min

+INFO MUTS 2024