Mercat dels tastets de la terra i les trompetes

Carrer Sant Bartomeu, l'Esquirol

diumenge, 30 abril, 2017 - 10:00

El Mercat dels tastets de la terra i les trompetes és un cúmul d’activitats orientades al plaer de l’experiència del tast a través de diferents sentits. El plaer del sabor, el plaer del so i el plaer de mirar.
L’eix vertebrador de l’esdeveniment és el mercat de productes agroalimentaris i artesans del Collsacabra oferts pels comerços locals.
La novetat d’enguany és la zona habilitada per als tastets. Un raconet acollidor dins el mercat on hi haurà taules i cadires per degustar tranquil·lament els productes del mercat mentre s’hi escolta les actuacions de la 1a trobada de bandes de carrer.
La trobada de bandes de carrer està concebuda seguint els mateixos criteris dels tastets. Mentre hom podrà degustar diferents i variades menges, també podrà tastar diferents estils musicals que tenen com a punt en comú la interpretació al natural sense microfonia.

PROGRAMA

10:00 - 19:00h Venda de productes agroalimentaris i artesans, degustació de tastets oferts pels comerços locals, inflables, exposició d'eines antigues de pagès i servei de bar. Jornada florida; Mercat de flors, guarnim l'Esquirol de flors.

10:00 - 13:00h II trobada de burros del Collsacabra.

10:30 - 12:30h Tallers de treballs manuals per la canalla: Fem un burro?

12:00 - 17:00h I trobada de bandes de carrer a la zona de tastets.

12:15h Pujada al campanar. Inscripcions durant el matí al bar del mercat (2€). Premis pels tres primers classificats i refrigeri per tots els participants.

16:00 - 19:00h Tasts de gintònics i mojitos.

17:00h Tast de músics locals (versions de rock)

Organitza: La CAC (Cabrerès associació de comerciants) i l'ajuntament de l'Esquirol