La Pollancreda.mus 2023

dissabte, 17 juny, 2023 - 20:00

La música i la gastronomia de Km. 0 als espais verds.

Amb els concerts de la 1a edició de La Pollancreda.mus el 2019, es va recuperar la zona de la pollancreda (situada darrere el pavelló municipal de L’Esquirol) com a espai per a fer-hi concerts i des de la 2a edició es combinen les actuacions musicals amb la gastronomia gràcies a les carpes de la zona gastronòmica que organitza La CAC.

La Pollancreda.mus porta l'etiqueta de productes de Quilòmetre Zero perquè tant les propostes gastronòmiques com la majoria dels artistes que passaran per l'escenari són de la zona.

Otganitza: Ajuntament de L'Esquirol amb la col·laboració de la CAC i L'Esquirol de Festa

Programació:


ANTIPASTI

  • 20 h i 21:30 h - Zona de la guingueta

L’Antipasti és un curiós restaurant italià, amb dos cuiners ben especials: el xef Marcelo Mascarpone i el seu ajudant Pepino Pepperoni.

Aquest parell ens ofereixen un espectacle que barreja el circ i la màgia. Malabars amb verdures, equilibris amb muntanyes de pizzes, números de màgia amb menjar, participació del públic... i sobretot molt d'humor i la millor música italiana.

Sigueu valents i reserveu taula. Buon appetito!!!

Espectacle en italià macarroni


Inauguració de la zona gastronòmica amb tastets fets amb productes locals

  • 20 h - Zona Gastronìomica

La CAC organitza una oferta de tapes i tastets de pròpia elaboració amb productes de proximitat.


L'IMPROVISADOR

  • 20:30 h - Zona de taules

Gaudiu d'un concert sorpresa de piano amb Josep Maria Cols.

Qualsevol imatge, olor, so de la natura, poden ser un motiu per crear una improvisació musical dins un concert.
La música que sentireu a La Pollancreda no té un programa predeterminat, si bé en podreu reconèixer algunes músiques que formen part de l'imaginari col·lectiu.

Imagineu un tren que cobreix només un trajecte d'una hora aproximadament; no sabeu d'on ve ni a on va, només s'atura davant vostre aquell dia i a aquella hora, el preneu, i amb ell gaudiu de la música.


Vagin Passant

  • 22.30 h. - Escenari de La Pollancreda

L'esperit de La Pollancreda.mus és de fer visible la gran quantitat d'artistes que tenim al municipi. Un dels bons valors que tenim al Cabrerès és el músic multiinstrumentista Bernat Riera que, a part de ser un productor incansable, fa anys que fa la funció d'aglutinar dalt dels escenaris a un bon nombre de músics de la zona. Per aquesta ocasió, Riera ha tornat a preparar la banda VAGIN PASSANT. Una formació amb uns músics fixos fent de base per acompanyar a tots els artistes de la zona que vagin passant per l'escenari. Una bona fòrmula per a fer visible la quantitat i bona qualitat dels nostres artistes.