Itinerari participatiu pel centre de l’Esquirol

Sala d'actes de La Cooperativa, carrer Major, 83

dissabte, 19 gener, 2019 - 11:00

Com ja sabeu, l’Ajuntament de l’Esquirol, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha iniciat un procés participatiu per pensar entre tots i totes com ens agradaria que fos el nou centre històric de l’Esquirol.

El passat 14 de desembre es va fer una sessió informativa i de debat, en la que van assistir una cinquantena de persones per aportar idees sobre com podria ser el nou nucli de l’Esquirol i proposar els principals aspectes que s’hauran de tenir en compte en aquesta transformació.

Ara us proposem fer un itinerari participatiu pel centre de l’Esquirol per debatre sobre el terreny les possibilitats de millora del centre històric, també des de la perspectiva de millora de la salut pública.  

Us convidem a apuntar-vos a qualsevol dels itineraris participatius es faran els propers dissabte 19 i diumenge 20 de gener, i que sortiran de la Sala d’actes de la Cooperativa.

Durant aquests itineraris, redescobrirem el nucli de l’Esquirol a través d’una passejada pels principals punts clau del nucli i parlarem sobre les oportunitats i reptes que ofereix aquesta gran transformació que viurà el poble.

Data dels itineraris: dissabte 19 i diumenge 20 de gener de 2019
Hora de trobada: 11:00
Hora d’inici dels itineraris: 11:15h
Hora de finalització: 13:00h  
Lloc de trobada:  Sala d’actes de la Cooperativa (Carrer Major, 83)

S’oferirà xocolata calenta a tots els participants abans de l’inici de cada itinerari

Dona la teva opinió per un Esquirol més viu!